Badminton. De sport die we allemaal kennen.

Poona speelt als badmintonclub in Gaanderen en Doetinchem. In de regio staan we bekend als een club met een goed spelniveau, maar ook om de gezelligheid en met aandacht voor iedere leeftijdsgroep. Onze club telt rond de 160 leden, variërend in leeftijd van 6 tot 82 jaar.

Jij hebt toch ook wel eens tegen een pluimpje geslagen?

Maar badminton is veel meer dan dat. Het is een professionele topsport. Zo vinden er jaarlijks veel internationale toernooien plaats over de hele wereld. Zo’n 138 landen zijn aangesloten bij de International Badminton Federation (IBF) en natuurlijk ontbreekt badminton niet op de Olympische Spelen.

Waar en wanneer?

Onze vaste speeldagen zijn maandagavond, donderdagavond en vrijdagmorgen. Op maandag en vrijdag spelen we in Sporthal De Pol in Gaanderen, op donderdag in Sporthal de Bongerd in Doetinchem. Op zaterdag, maar ook op donderdagavond, worden competitiewedstrijden gespeeld in Gaanderen en Doetinchem.

Op maandag, vrijdag en zaterdag

Sporthal De Pol
Pelgrimstraat 61
7011 BJ Gaanderen
Tel: 0315 – 23 96 27

Op donderdag

Sporthal De Bongerd
De Bongerd 81
7006 NH Doetinchem
Tel: 0314 – 37 71 80

Heb jij het in je?

Badminton is fysiek zwaar en de snelste racketsport ter wereld. Je moet kracht, bliksemsnelle reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie bezitten.

Denk je dat jij dit aan kunt?