Dutch Open
Alweer enkele jaren gaan we met een select groepje jeugdleden naar de Dutch Open. Spelers uit allerlei landen doen hieraan mee. Dat is erg leuk om te zien. Maar behalve kijken, doen we zelf ook nog actief. Een bekende Nederlandse badminton(st)ner geeft een training waaraan enkele jeugdleden mee kunnen doen.

Gongtoernooi
Rond de jaarwisseling houden we een gezellig onderling toernooitje, waarbij je dus tegen je clubgenoten kunt spelen. Uiteraard gaat het hier ook weer om een prijs, maar vooral om de gezelligheid!

Achterhoek Open
Een jaarlijks terugkerend toernooi is het jeugdtoernooi in april. Hier kan elk jeugdlid aan meedoen. Er worden ook jeugdleden van andere verenigingen uitgenodigd om in spelvorm voor de bad-mini’s en in wedstrijdvorm bij de rest van de jeugd te strijden om een beker.

Clubkampioenschappen
Wie is de beste van de club? Dat wordt dus tijdens de clubkampioenschappen bepaald. Er worden poules gevormd waarbij serieus wedstrijdjes gespeeld worden om te kunnen zien wie er dit jaar het beste (jeugd)lid is. Bij de bad-mini-tonners gebeurt dit ook, maar dan in spelvorm.

Kamp of ander uitje
Het ene jaar gaan we met zijn allen uit, bijvoorbeeld naar de Efteling of naar Hellendoorn, het andere jaar staat er een kamp op het programma.