Wij zijn erg blij met iedereen die GBC Poona een warm hart toe draagt. Of je nu ondernemer bent of als particulier onze club wilt steunen: sponsoren is mogelijk op verschillende manieren.

 

Gratis sponsoren via Sponsorkliks.nl

Je kunt Poona gratis sponsoren door je online aankopen aan te schaffen via onze pagina op Sponsorkliks.nl. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie. Dat is dus gratis sponsoren! Klik op de button hieronder of ga rechtstreeks naar onze pagina op Sponsorkliks.

Sponsoren van competitiespelers

Alle jeugd- en senioren competitiespelers van Poona worden gesponsord door een ondernemer. Zij ontvingen van deze sponsoren een clubshirt met het logo van de ondernemer erop. Wij zijn erg blij met deze ondernemers!

‘t Pömpke Verhuur
Organiseert u een feest voor uw bedrijf, een evenement in de gemeente of wilt u met uw familie iets vieren? Huur dan alle artikelen voor uw feest of evenement bij ‘t Pömpke Verhuur. Zij verhuren onder meer biertaps, statafels, tenten en servies, maar verzorgen desgewenst ook de catering uit eigen keuken of zelfs de hele organisatie van uw feest.
Meer informatie >

Schoenmode Jeannette
Bij Schoenmode Jeannette vindt u een ruim assortiment aan dames-, heren- en wandelschoenen. Ook werken zij samen met een podotherapeut die wekelijks in de winkel aanwezig is en voetzorg biedt aan klanten met diabetici of reuma en aan (top)sporters.
Meer informatie >

Schildersbedrijf H&J te Boekhorst
Schildersbedrijf H&J te Boekhorst verricht werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Zij vinden het daarbij vooral van belang om de klant bij het project te betrekken. Om dat te kunnen bereiken komen zij bij u langs om uw wensen en hun mogelijkheden te bespreken, u te voorzien van advies en samen met u een gewenste planning af te stemmen.
Meer informatie >

John’s Dierenwereld
John’s Dierenwereld is een dierenwinkel op het gezellige marktplein van de Geitenkamp. Zij staan voor klanttevredenheid, gezelligheid en kennis van zaken. U kunt bij hen terecht voor een breed assortiment aan diervoeding, dierenbenodigdheden en hengelsportartikelen. Ook is John’s Dierenwereld een DHL servicepoint.
Meer informatie >

FM Sport.nl
FM Sport.nl in een webwinkel voor badmintonartikelen. U kunt bij hen terecht voor kleding, rackets, accessoires, grips, shuttles, tassen, rackets en bespanning.
Meer informatie >

EMkwadraad
EMkwadraad voert elektromontage uit voor machinebouwers in verschillende sectoren. U vindt hun producten onder andere terug in verlichtingsarmaturen, besturingskasten, verdeelkasten, verwarmingen, lichtreclame en flowmeters die gebruikt worden in de landbouwindustrie, installatietechniek en kassenbouw. Al hun producten leveren zij op maat en in zowel kleine als grote orders.
Meer informatie >

LBH Box
Het bewerken van kabel en draad moet precies gebeuren. Dankzij de vakkennis van LBH Box en door de mogelijkheden die hun uitgebreide machinepark biedt, kunnen zij zowel grote als kleine series draad en kabel nauwkeurig verwerken.
Meer informatie >