Jeugd

Dutch Open
Alweer enkele jaren gaan we met een select groepje jeugdleden naar de Dutch Open. Spelers uit allerlei landen doen hieraan mee. Dat is erg leuk om te zien. Maar behalve kijken, zijn we zelf ook nog actief. Een bekende Nederlandse badmintonner geeft onze jeugdleden een training.

Gongtoernooi
Rond de jaarwisseling houden we een gezellig onderling toernooitje, waarbij je tegen je clubgenoten speelt. Uiteraard gaat het hier ook weer om een prijs, maar vooral om de gezelligheid!

Achterhoek Open
Een jaarlijks terugkerend toernooi is het jeugdtoernooi in april. Hier kan elk jeugdlid aan meedoen. Er worden ook jeugdleden van andere verenigingen uitgenodigd om, in spelvorm voor de bad-mini’s en in wedstrijdvorm bij de rest van de jeugd, te strijden om een beker.

Clubkampioenschappen
Wie is de beste van de club? Dat wordt dus tijdens de clubkampioenschappen bepaald. Er worden poules gevormd waarbij serieuze wedstrijden worden gespeeld om te kunnen zien wie er dit jaar het beste jeugdlid is. Bij de bad-mini-tonners gebeurt dit ook, maar dan in spelvorm.

Kamp of ander uitje
Het ene jaar gaan we met zijn allen uit, bijvoorbeeld naar de Efteling of naar Hellendoorn, het andere jaar staat er een kamp op het programma.

Senioren

Eindejaarstoernooi
De laatste week van het kalenderjaar organiseren we een gezelligheidstoernooi. Iedereen mag meedoen, ongeacht je niveau en of je wel of geen competitiespeler bent. Via het lot (kaartje trekken) vormen de koppels zich. Een gezellige avond onder het genot van een lekker hapje om het jaar feestelijk af te sluiten.

Teamsuitje
Het competitieseizoen sluiten we af met een gezamenlijk uitje voor alle competitieteams. Een lekker etentje, een activiteit of een combinatie van beide. Ieder jaar wordt het uitje door een ander team georganiseerd.

Feestavond
De jaarlijkse feestavond is een begrip binnen de vereniging. Een avondje bijkletsen, muziek, dans en/of een activiteit.

Clubkampioenschappen
In diverse categorieën en speelniveaus strijden we om wie de beste van de vereniging is.

Poonaweekend
Al ruim 30 jaar wordt het Poonaweekend georganiseerd. Een aantal verenigingen in Nederland met de naam ‘Poona’ komen ieder jaar een weekend bij elkaar. Elk jaar organiseert een andere vereniging het evenement. Het weekend bevat een toernooi, heerlijk eten, feestavond, de nacht doorbrengen in een sporthal, scoutinggebouw of op de camping, en op zondag een zondagactiviteit om het weekend af te sluiten. De inzet is een prachtige wisselbeker!

Slottoernooi
Aan het eind van het seizoen worden de laatste twee speelavonden gereserveerd voor een gezelligheidstoernooi waarbij ook introducees welkom zijn. Laat je vriend, vriendin, vader, moeder, buurman, buurvrouw, neef of nicht kennismaken met badminton en onze vereniging. In de loop der jaren horen sommige introducees bij de vaste gezichten van het toernooi of zijn zelfs lid geworden. Na de laatste speelavond proosten we op een welverdiende vakantie.